По примера на Волен: Джамбазки иска да забрани гей парада
Общество ОРГ

Явно засегнат от обидите на Волен Сидеров по негов адрес в предаването “Референдум” по БНТ, кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки също се обяви против провеждането на Sofia Pride.

Като кмет ще забраня гей парада! Да сме наясно – гласувате за ВМРО, получавате ред и сигурност в града. Кой каквото прави – под юргана, а не по улиците“, заяви Ангел Джамбазки.

Повод за изявлението му стана вербалната подкрепа, която от Sofia Pride му оказаха след атаката на Сидеров, в която политикът го нарече “гей”

София прайд” категорично застава зад Ангел Джамбазки!” Това декларираха в ироничен отговор от организацията, която всяка година организира гей парада в София.

Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана“, отвърна им Джамбазки.

Ето и пълния текст на позицията на кандидат-кмета, публикувана във Facebook:

Уважаеми организатори на Sofia Pride, парадът ви ще бъде забранен от мен – колкото и да ме подкрепяте. Иначе сърдечно благодаря за изразената от Вас подкрепа, оценявам я високо. Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана.

Та понеже сме на избори, да Ви напомня – номерът на бюлетината ми е 34, като си говорим за подкрепа. Но да сме наясно – ако и докато съм кмет, никакви „паради“ няма да се провеждат по софийските улици.

Не отричам и уважавам правото Ви на личен избор в личния Ви живот. Но парадът отпада, отсега да се разберем. Та така, имате информиран избор: гласувате за ВМРО, получавате ред и сигурност в града, но личният живот си остава вкъщи. Няма страшно, това е просто любов, нали така?

И накрая, просто от любопитство, като специалисти – известни ли са Ви и други свидетелства за обострени и хронични прояви на агресивен старчески хомосексуализъм и латентна гей обсесия, каквито наблюдавахме в национален ефир и дали причината е само системната злоупотреба с алкохол и наркотици? Или просто дългата и последователна политическа травестия си казва думата? Как мислите? Fair enough?

Хайде, със здраве и кой каквото прави – под юргана, а не по софийските улици.”

Общество ОРГ
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.