Спецакция срещу собственици на луксозни имоти във Ветово
Общество ОРГ

Спецакция срещу собственици на луксозни имоти във Ветово се е провела днес, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тя се е провела в няколко имота на тероторията на града, като е била разрешена от Окръжния съд в Русе.

“Акцията е по образувани няколко досъдебни производства срещу хора от Ветово за пране на пари, придобити по всяка вероятност чрез телефонни измами”, коментира Георги Георгиев – окръжен прокурор на Русе.

По време на акцията тази сутрин, разследващите полицаи и жандармеристи са влезли в десет имота. Целта на това е била да се определи цената на имуществото. Към момента в града всичко е спокойно, а акцията е приключила наобяд, съобщават от прокуратурата. Досъдебни производства към момента не са повдигнати, а работата по случая продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.