Лили Иванова става на 80
Венера Върбанова

Примата на българската поп музика Лили Иванова празнува днес рожден ден. Тя сподели, че този ден за нея никога не е бил проблем и че винаги прави нещо специално на него.

“Не обичам фойерверки, но най-близките ми приятели винаги са с мен”, каза певицата пред камерата на Би Ти Ви. Тя бе категорична, че за нея най-важното е да остави нещо след себе си.

„Много е важно обаче какво, къщата ще се срути, само изкуството е вечно. Аз няма какво да оставя освен творчеството си”, обясни примата на българската музика.

Лили Иванова увери, че за нея най-скъпа е публиката, песните и текстовете. Тя бе категорична, че оценката на хората за творчеството й е много важна за нея.

“Ние сме едно цяло с публиката и така вървя през годините”, сподели Лили Иванова. Тя си пожела да е здрава, да има хубави песни и текстове, за да може да радва своята публика още дълги години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.