Бившият зам.-кмет по транспорта на София – Евгени Крусев на съд
Оставката на Евгени Крусев заради некомпетентност или корупция
Общество ОРГ

Бившият кмет на София – Евгени Крусев се сдоби с държавно обвинение. То е за длъжностно престъпление, което според прокуратурата той е извършил, като става въпрос за подмяната на трамвайните релси по ул.Граф Игнатиев.

Престъплението е извършено когато са подменяни антивибрационните панели на трамвайните линии. Фирмата, която е била избрана спрямо това, че е предложила по-добър вариант подложки, и спрямо което е била издърпана по-напред в класирането е положила такива панели, каквито са били предложени от всички други фирми. За съответното нарушение прокуратурата казва, че Крусев си е “затворил” очите.

Припомняме, че след многото скандали около ремонта на столичната ул.Граф Игнатиев, Евгени Крусев подаде оставка като зам.-кмет на столицата, а поста му зае вече текущият зам.-кмет с ресори общински бюджет и здравеопазване – Дончо Барбалов, който пое и този ресор. Последният е заедно с кмета на София от началния и 1 мандат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.