30 години затвор за убиеца-изнасилвач на Виктория Маринова от Русе
Северин
Общество ОРГ

Северин Красимиров, който беше обвинен за блудство, изнасилване и убийство на журналистката от Русе – Виктория Маринова беше осъден на 30 години затвор – ефективно, предаде агенция БГНЕС. Съдът се произнесе на първа инстанция, а все още няма информация от защитата на обвинения, дали те ще обжалват решението на съдията.

Припомняме, че процесът беше гледан по съкратената процедура, след като направи пълни самопризнания по всички обвинения от прокуратурата, а така тя беше принудена да смекчи обвинението от доживотен затвор без право на обжалване до 30 годишна присъда. Роднините на Виктория заведоха гражданско дело срещу убиеца на стойност 450 хил. лв, като за момента няма информация, дали са удовлетворени от присъдата, която получи днес Северин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.