Волен Сидеров обвини ВМРО в изборни измами, но остава в управляващата коалиция
Общество ОРГ

Въпреки обвиненията на Волен Сидеров, че формацията на Красимир Каракачанов ВМРО е участвала в “изборни схеми”, лидерът на “Атака” твърдо остава в управляващата коалиция. Това обяви самият той.

Според Сидеров коалицията между ГЕРБ и “Обединени патриоти” ще изкара мандата си до край, макар по собствените му думи партньорите му от ВМРО са спечелили два мандата в новия Европарламент с измама.

Ще видите, че парите, хвърлени за избори във ВМРО, надвишават в пъти субсидията. Дори през годините да не са харчили нищо, само да са пестили, пак не стига“, каза Сидеров. По негови сметки формацията е изхарчила между 6 и 8 млн. лева.

Волен Сидеров коментира и закупуването на новите изтребители F-16.

„Тези малко над 7%, които имат ВМРО на Евроизборите, ще струват на българския народ 3 млрд. лв. Толкова струват самолетите, които ни натресоха да купим от САЩ”, допълни Сидеров.

ВМРО спечели 7,36% от гласовете на избирателите и ще има двама депутати в Европейския парламент. Това са Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков.

„Атака” събра едва 1.07% на евровота.

Общество ОРГ

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.