Волен Сидеров покани Ангел Джамбазки на физически двубой
Волен Сидеров покани Ангел Джамбазки на двубой
Общество ОРГ

Волен Сидеров покани Ангел Джамбазки на физически двубой.  Поканата е отправена чрез медиите. Снощи около 22ч. вечерта в редакционната ни поща е получено съобщение от Пресцентъра на ПП “Атака”. То гласи:

Каня от утре, 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври.

Волен Сидеров

Toва не е първата покана от Сидеров за нещо към представител на ВМРО. В ефира на БНТ и предаването Референдум от което бе изгонен, заради редица нарушения на договора между БНТ и ЦИК, както и недопустимо според мнозина държание, бяха представени искания – “Ангел Джамбазки да обяви хомосекскуалността си, а далаверите в Министерството на отбраната” да бъдат разследвани.

Иначе в кандидат кметските обещания на Сидеров и Джамбазки има доста общи неща, като водещото такова и на двамата е забраната на гей парада в столицата.

Общество ОРГ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.