Спецпрокуратурата в офиси на Иво Прокопиев за „Каолин”
Общество ОРГ

Акция на Специализираната прокуратура затвори отчасти бул.”Цар Освободител” за кратко. Тя продължава и към този момент и е породена от покупко-продажбата на предприятието „Каолин”, както и неправомерни сделки свързани с предприятието. Търсят се документи в офиса на фирма „Алфа финанс консултинг”, която се свързва с медийния магнат и бизнесмен – Иво Прокопиев.

Димитър Франтишек, който е зам.-шеф на спецпрокруатурата заяви, че те са получили разрешение за претърсване в офиса на „Алфа финанс консултинг”.

Целта на това претърсване е документи, които са необходими за разследването. Тези документи са свързани с покупко-продажбата  на акциите и транзакциите свързани с предприятието „Каолин”.  Не касаят издателска дейност и каквито и други да било дейности на компании на обвиняемите. Към момента колегите работят на 7-я етаж, оказано им е съдействие”, обясни Франтишек.

Подробности за резултатите от проверката очаквайте по-късно!

Общество ОРГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.