Мая Манолова потвърди – кандидатира се за кмет на София
Общество ОРГ

Мая Манолова подава оставка като омбудсман и се кандидатира за кмет на София. Новината потвърди самата тя на среща с нейни симпатизанти и с представители на неправителствени организации.

Кандидатирам се смело и почтено! Подавам оставка, за да се кандидатирам за кмет“, каза Манолова.

Тя заяви, че ще действа почтено и достойно, както винаги го е правила

Мая Манолова се кандидатира като независим кандидатн за кмет на София. От 6 септември започва събирането на подписка в нейна подкрепа.

Припомняме, че вчера, 2 септември, Мая Манолова претърпя пътен инцидент с автомобил. Добрата новина е, че не е пострадала сериозно.

Очаквано, Йорданка Фандъкова за пореден път е кандидатът на ГЕРБ за столичен кмет. Макар обещанията, както на Манолова, така и на Фандъкова, са за спокойна и честна кампания, политическите анализатори са категорични, че ни очаква “люта женска предизборна битка”.

И все пак, не трябва да забравяме, че между двете дами застава и още една любопитна кандидатура. Независимият кандидат Борис Бонев от “Спаси София” определено може и да изненада, въпреки че социолозите смятат това за малко вероятно. Предстои да видим.

Общество ОРГ
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.