Джамбазки покани кандидат кметове за София да си направят тест за наркотици
Ангел Джамбазки
Общество ОРГ

Евродепутатът и кандидат кмет на ВМРО за София – Ангел Джамбазки изпрати писмо до медиите, както и до своите опоненти за кметския стол в София с покана. Ето какво гласи тя:

“8 октомври, от 9.00 ч. в поликлиниката на Военномедицинска академия (ВМА). Нека си направим кръвни тестове за наркотици.

Очаквам всички парламентарно представени партии със свои кандидати, както и всички, които според социологията имат своето влияние и шансове да станат градоначалници на столицата да тестват себе си за зависимости от наркотични вещества, призовава Джамбазки.

“Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости”, казва още евродепутатът и кандидат на ВМРО за кмет на София.

Подобни призиви са правени и в миналото, както и в парламента при различни спорове, от различни политици.

Припомняме, че миналата седмица по примера на Волен Сидеров – Джамбазки обяви, че едно от главните неща с които заявява, че иска кметското място в столицата е забраната на гей парада.

Общество ОРГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.