Десислава Иванчева: Чатовете с мое участие са фалшиви
Общество ОРГ

Бившият кмет на столичния район „Младост” Десислава Иванчева изпрати писмо до медиите, в което “говори” за тиражирането на скалъпени лъжи по неин адрес.

Повод за това е огласената от гражданина Йордан Бонев версия, че осъдената за подкуп Иванчева е организирала платени протести срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор.

Според Бонев те трябвало да прераснат в “метеж срещу правителството“.

Йордан Бонев
Йордан Бонев стана известен през 2014 г. като сподвижник на Бисер Миланов, известен с прякора Петното
Бисер Миланов

 

По-рано днес Бонев приложи към сигнала си в прокуратурата клип и заснети тайни чатове с кореспонденция между Десислава Иванчева и осъдения за наркотрафик Венцислав Ангелов, известен с прякора Чикагото.

Венцислав Ангелов

 

Няколко часа по-късно Иванчева коментира това така:

Сигналът срещу мен, че участвам в преврат срещу правителството и главния прокурор, е фалшив и цели да ме компрометира преди старта на предизборната кампания

Категорично заявявам, че изнесената в някои медии информация, че заедно със Сдружение “Боец”, БиволЪ, Иво Прокопиев, ПП “Да, България” и други съм участвала в сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, описана в сигнал на Йордан Бонев, е долна лъжа.

Това е нов опит да бъда набедена, което е престъпно деяние по Наказателния кодекс (чл. 286 НК) и, за което ще сезирам компетентните институции!

Десислава Иванчева твърди, че Бонев, който е син на Венцислав Ангелов, когото наричат Венци Чикагото, е направил елементарен гаф със скрийншотите, като е писал от фалшив профил:

Моят профил е с двойно „SS” – DeSSislava Ivancheva, а неговият – DeSislava Ivancheva”, допълва тя.

Общество ОРГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Никаква част от сайта obshtestvo.org не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк. Пишете ни на news@obshtestvo.org

Абонирай се за важните теми

Запиши се в нашият бюлетин и получавай най-актуалните теми, разкрития и разследвания от България и Европа.